imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Би требало да заборавите на iPhone SE 2


Така барем тврди еден производител на маски, врз основа на податоците на снабдувачите. И веќе почнаа да произведуваат маски за заменските уреди…

Olixar е еден од многу популарните производители на маски. Тие имаат прилично доверливи информации кои им се проследени од снабдувачите, за да можат да ја зборуваат вистината за претстојните уреди. Се покажаа навистина доверливи кога се работи за iPhone уредите, како и за уредите на другите производители. Така што, кога ќе кажат нешто како ова, знаеме дека тоа веројатно е вистина:

Нема да има iPhone SE 2

Тогаш нема ни да го има. Дури и ако Apple навистина го разгледуваше лансирањето на уредот. Но, се одлучија и го заменија малиот флегшип уред со големина на iPhone SE со најголемите iPhone уреди било кога. Наследникот на iPhone X со големина од 5.8 инчи, основниот модел од 6,1 и 6,5-инчниот iPhone X Plus.

Се чини дека големината од 5,8-инчи би била најмалата големина која Apple ќе ја претстави оваа година. Дури и со дизајн без рамки, тоа не е едноставна задача. Olixar е толку сигурен во овие гласини што веќе ги вклучија своите подвижни ленти и почнаа да произведуваат маски во наведените големини, врз основа на дигиталните планови кои неодамна протекоа.

Ако Olixar е во право и понудата се состои само од поголеми уреди, тогаш не би требало да бидеме изненадени. Со оглед на физичката големина, Apple веќе ги користи истите спецификации.

Извор: Forbes

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.