imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Вести

Huawei наскоро би можел да продаде повеќе телефони од Apple

Тоа е тоа, AI револуцијата е пред нас: загубивме и во DOTA 2!

Колку возбудлива може да биде Game of Thrones?

Резиме: Се што очекуваме да видиме од Apple оваа година

Професија: Психолог за роботи (Работа во 2030-та)

Apple подготвува нешто големо!

iPhone би можел да биде претворен во медицински центар

Consumer Reports: Surface лаптопите и таблетите не се препорачуваат

Вашиот iPhone би можел да им испрати точни GPS податоци на итните служби во случај на опасност

Ќе можеме да ја менуваме големината на Home копчето на iPhone 8

На вработените не им се допаѓаат канцелариите во Apple Park

Веројатно воопшто нема да има Touch ID во iPhone 8

Apple се најде во незгодна положба на својот најважен пазар

Видео од макета на iPhone 7s Plus!

Веќе го сакаме препознавањето на лицето на iPhone 8

iPhone 7s? Заборавете на него…

Акциите на Apple соборуваат рекорди

Куо: Залихите на iPhone 8 на почеток ќе бидат малку кратки

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј. - Кликнете овде!