imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Промена на батерија по намалена цена!

Направи резервација и промени ја батеријата за 1.990 МКД.

Вести

Дали убивањето на iPod shuffle значи крај на вистинските копчиња?

Зошто Apple би ангажирал 70 инженери?

Програми на Apple за бесплатна поправка на уреди кои веќе не се во гаранција

Moжеби ќе има смарт камера во iPhone 8

Apple го оживеа умирачкиот пазар на iPad

AirPods се продаваат толку брзо, Apple мора да го прошири капацитетот на производство

ARKit може да биде корисен за снимање филмови

Зошто сме уште несигурни за „вистинското име” на iPhone 8?

Финансиски резултати на Apple во третиот квартал – слаб пораст

Како Apple успеа да го расипе iPhone 8?

Поранешен Google VP смета дека iPhone е многу подобар во фотографија од ривалите

Техника за кражба на iPhone видена само во филмовите

Уште еден знак во врска со конечниот изглед на iPhone 8

Можеби ќе пристигне 4K Apple TV

Изгледа дека Apple повеќе ги сака парите отколку своите принципи

OLED монополот на Samsung може да заврши, LG исто така ќе испорачува за Apple

iPhone 8 сигурно вака ќе изгледа

На каде е насочен дизајнот на iPhone?

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.