imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Обични луѓе зад Mac компјутери – пристигнаа нови реклами на Apple


Apple објави четири нови реклами посветени на Mac компјутерите. Новата реклама ги претставува луѓето кои го користат Mac во секојдневниот живот Да ги погледнеме! 

Знаете ли колку страсно зборува Tim Cook за производите на Apple? Вели дека тоа се неверојатни уреди со многу позитивно влијание на човечките животи. А што друго би рекол воопшто директорот на водечката светска технолошка компанија?

Гледајќи ги сите четири реклами кои ги донесувам во продолжение, се чини дека го слушаме токм у говорот на Tim Cook, но преведен на визуелен јазик: камерата држена во рака за зголемување на напнатоста, контрастни бои, опуштрна музика и обични луѓе со секојдневни проблеми. Има нешто посебно и возбудливо во овие реклами.

 

 

 

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.