imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Поставете закажани извештаи од YouTube на iPhone и iPad


Ви здосадија постојаните известувања од YouTube? Ќе ви покажеме како да ги сумирате!

YouTube стана еден од главните извори на вести и медиусмка содржина за многу корисници. Оваа страница ви дава можност да добивате известување кога на вашите омилени канали ќе се објави ново видео. Но, ако следите многу канали кои редовно се ажурираат, вашит центар за известувања ќе биде во хаос.

За среќа, новата функција Digest Notification ви овозможува да примате дневни резимеа од се што во текот на денот се случило на YouTube. Тоа е навистина корисна работа, бидејќи наместо илјада известувања дневно, ќе добиете само едно. Можете да наместите да го добиете во време кога сте слободни, па да можете на мир да погледнете што е се ново.

Еве како можете да ја вклучите оваа функција:

  1. Надградете ја апликацијата YouTube на својот iPhone или iPad (потребна ви е верзијата 13.16 или понова).
  2. Отворете ја апликацијата, допрете го својот профил во горниот десен агол и одете на Settings.
  3. Овозможете ја опцијата Schedule Digest.
  4. Изберете го времето кое најмногу ви одговара.

Вака на едно место ќе добивате известувања за нови видеа, коментари и одговори.

 

 

 

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.