imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Оваа објава не е ажурирани повеќе од година дена. Имајте во предвид дека објавата може е веќе застарена.

Преднарачките за iPhone 8 и iPhone 8 Plus започнуваат ВЕЧЕРВА!


Ни останува уште многу малку до почетокот на преднарачките за iPhone 8 и iPhone 8 Plus, официјално и во Македонија. Како и секогаш тука ги собравме најважните информации за оние кои планираат да го купат новиот iPhone 8 или iPhone 8 Plus.

Поради големата заинтересираност за најновите модели на iPhone 8, на едно место ги собравме сите информации за кои бевте заинтересирани и се потрудивме да одговориме на сè.
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!
Сите информации кои ќе ги прочитате овде се однесуваат само за преднарачките направени во iSTYLE Apple Premium Reseller.

Да не должиме многу, за тоа што се поседува новиот iPhone 8 и кои се неговите карактеристики пишувавме уште кога за прв пат беше претставен овој уред и истото можете да го прочитате на следниот ЛИНК.

Преднарачките за iPhone 8 и iPhone 8 Plus започнуваат оваа ноќ, а цените за овие уреди се следните:

 • iPhone 8 64 GB – 50.999 МКД
 • iPhone 8 256 GB – 61.999 МКД
 • iPhone 8 Plus 64 GB – 57.999 МКД
 • iPhone 8 Plus 256 GB – 68.999 МКД
 • Доколку сте заинтересирани за iPhone 8 или iPhone 8 Plus за истиот можете да направите преднарачка на следниот ЛИНК, а ќе биде Ваш веќе на 20 октомври 2017.
  Испијте го првото утронско кафе со Вашиот нов iPhone 8.

  Apple Inc. (AAPL)

  Дали го прочита ова?

  Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

  Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.