imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Оваа објава не е ажурирани повеќе од година дена. Имајте во предвид дека објавата може е веќе застарена.

Само пријатен за око концепт на iPad Pro


Можеме да се надеваме дека ако некогаш постои iPad со Face ID и помали рамки, дека ќе изгледа вака…

Вчера Kuo го потврди она на што се сомневавме подолго време – а дури и изворниот код на iOS 12 го тврдеше истото – дека оваа година iPad Pro со помали рамки околу екранот и Face ID ќе пристигне со функциите на iPhone X. Иако тоа не е најпопуларен и најбаран производ, следните фотографии би можеле да бидат многу пријатни да се видат.

Уредот кој можете да го видите подолу е изработен во идниот дизајн на сегашниот 10.5” модел кој има најмали рамки што може. Неговата верзија без рамки има 11,9-инчен екран, што е навистина убав улов. Овие концепти ги креираше Álvaro Pabesio, кој претходно сонуваше за спојувањето на iOS и macOS. Па, да ги погледнеме фотографиите!

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.