imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Совети

iOS 12: Како безбедно да ги делите лозинките преку AirDrop

Како да го користите ракописот на Apple Watch

Направете листа на “најкул места за посета” на вашиот iPhone

Поставете ја ориентацијата на Вашиот Apple Watch

Прилагодете го Reader View на Вашиот iPhone и iPad

Колку време е потребно да се наполни Apple Pencil?

Поставете го новиот Watch Face на вашиот Apple Watch

Разликата помеѓу опциите Delete и Offload на iOS

Како да го рестартирате вашиот Apple TV

Најавете ги повиците на вашиот iPhone

Проверете го нивото на батеријата кај Bluetooth уредите на Mac

Уредите ги иконите на лентата на менито на Mac

Исфрлете ги насобраните iMessage податоци

Како да се провери состојбата на батеријата на Bluetooth уредите

Кога да се замени врвот на Apple Pencil?

Исчистете ги непотребните апликации

Изберете апликација за автоматско отворање на фајлови во macOS

Движете се брзо низ менито на Вашиот Apple Watch

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.