imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Промена на батерија по намалена цена!

Направи резервација и промени ја батеријата за 1.990 МКД.

Совети

Користете Dock на вашиот Apple Watch

Одвојте ги иконите на Dock

Конфигурирање на апликацијата Workout на Apple Watch

Како да го исчистите Digital Crown?

Поставете ја брзината на Home копчето на Вашиот iPhone

Истакнете ги елементите во апликацијата Notes

Следете ги своите вештини во скијање и сноуборд на Apple Watch

Додајте прилагодени одговори на вашиот Apple Watch

Исклучете ја апликацијата Music на вашиот Apple Watch

Предностите на OneDrive на iPhone

Користете Touch ID со два прста!

Како да се отстранат стикерите од iMessage

Компресирање на PDF фајлови на Mac

Оневозможете го Apple Watch да го снима екранот

Како вашите iPhone фотографии можат да изгледаат попрофесионално?

Одржувајте го MacBook буден и кога е затворен

Направете сопствен рингтон за iPhone

Четири начини за проверка на статусот на батеријата

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.