imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Промена на батерија по намалена цена!

Направи резервација и промени ја батеријата за 1.990 МКД.

Совети

iPad совет: поместување на курсорот со тастатурата

Како да сликате подобри панорамски фотографии?

Како да се запре музиката со помош на тајмер на вашиот iPhone

Активирајте го Dark Mode со ова копче

Подесувања за зголемување на траењето на батеријата на Вашиот iPhone

Екранот на iPhone X е жолтеникав? Можете тоа да го исклучите!

Совет за iPhone X: Вашиот телефон секогаш ве гледа!

Совет за iPhone X: еве ги старите комбинации на копчиња

Поставки на тастататурата за iPad

Користите iPad кој го делите со некој? Погледнете ги овие поставки!

Совет за iOS 11: направете GIF во Live Photos

Совети за iOS 11: Зачувајте PDF-датотеки во Safari

iOS 11 совет: како да го поврзете Вашиот Apple Watch со Вашиот нов iPhone

Совет за iOS 11: Прилагодување на кратенките за AirPods

Напредно чистење на просторот за сместување

Совет за iOS 11: некористените апликации сами се отстрануваат

Совет за iOS 11: избирање на клучна фотографија во Live Photos

Накратко за вградената TLDR функција

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј. - Кликнете овде!