imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Совети

32 или 64-бита? Да се подготвиме за промените

Овој трик за Pages е единствениот што ви треба

Исклучете ги постојаните известувања за надградба на Mac

Како да се користи оптимизираниот простор во macOS?

Исклучете го индикаторот за активност на Instagram

Што да направите ако вода се истурила на Вашиот iPhone или MacBook?

Користете го Apple Watch како далечински управувач

Направете QR код за Вашите WiFi лозинки

Каков е вашиот Workflow? – кратенки од Apple

Сами создадете активност на вашиот Apple Watch

Како да блокирате веб-страници на macOS

Слушајте подкасти на вашиот Apple Watch!

Вашиот Mac избира погрешна мрежа? Проверете ги WiFi поставките

Ако имате чувство дека вашиот iPhone е бавен, исклучете ја оваа функција

Како да ги чувате вашите резервни iPhone уреди

Пронајдовме суперкул функција на Apple Music во Messenger

Како да се претвори HEIF форматот на слика во JPEG

Како да се креира сигурносна слика на дискот на Mac

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.