imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Совети

AirDrop не работи на вашиот iPhone? Дали ги пробавте овие трикови?

Прикажете ги скриените фајлови во Finder

Прилагодете го аудио балансот на гласност на вашиот iPhone

Исклучување на гостинскиот (Guest) корисник на вашиот Mac

Синхронизирајте ги апликациите и содржините на iPhone и iPad

Прилагодување на звуците на iPhone и iPad

Конвертирајте iWork формати во датотеки компатибилни со Office

Колку сметки на iCloud можат да се активираат на уред?

Како да креирате Apple ID за деца

Како да се креира Apple ID за деца

Вклучување на енкрипцијата на вашиот Mac

Префрлање на iTunes фајлови на Mac

Снимање фотографии од вашиот iPhone на надворешен хард диск

Ракување со купувањата во рамки на апликацијата

Ако сте ја заборавиле лозинката на вашиот Apple Watch…

Сигурносна копија на содржината на вашиот Apple Watch?

Сте ја заборавиле лозинката? Еве како да го обновите вашиот iPhone!

Не ви се допаѓа апликацијата што сте ја купиле? Побарајте да ви ги вратат парите!

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.