imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Промена на батерија по намалена цена!

Направи резервација и промени ја батеријата за 1.990 МКД.

Совети

Како да поставите одговарање на пораките на iPhone

iOS 12: Како да се овозможи Weather виџетот на заклучениот екран

Што се прогресивни веб апликации и како да ги користите?

Како Вашиот iPhone ја избира вистинската WiFi мрежа?

Како да го напуштите групниот разговор во iMessage на iOS

dubble – Фотографирајте се со странец

macOS: Како да ги заборавите Wi-Fi мрежите

iOS 12: Како да почнете групен FaceTime видео повик

iOS 12: Како да се дуплираат гласовните записи

Како да ослободите простор за складирање на Вашиот iPhone

macOS: Како да ги прилагодите кратенките за Siri на тастатурата

Како да се постави боја на позадината во Pages

Како да го вклучите и исклучите True Tone во iOS и macOS

Како да ги прилагодите шаблоните за картички на Mac

iOS 12: iCloud споделување фотографии со привремени линкови

Пет начини да се копира File Path на Mac

Која беше првата апликација што некогаш сте ја преземале?

macOS Mojave: Неверојатна функција во Safari

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј. - Кликнете овде!