imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Совети

Совет за iOS 11: Прилагодување на кратенките за AirPods

Напредно чистење на просторот за сместување

Совет за iOS 11: некористените апликации сами се отстрануваат

Совет за iOS 11: избирање на клучна фотографија во Live Photos

Накратко за вградената TLDR функција

Совет за iOS 11: како да го користите Smart Invert

Одлично е доживувањето да се поврзете со WiFi мрежа со iOS 11

Дали знаевте дека можете да го користите Вашиот Mac како екстерна меморија?

Не можете целосно да ги исклучите WiFi и Bluetooth од Контролниот центар

Како да го исклучите passcode-от на Apple Watch

На што да обрнете внимание кога продавате или купувате користен Apple Watch

Пет трикови за подобро користење на Вашиот iPhone

Како да ги ги зачувате сликите направени со Print Screen на одредена локација

Што да направите кога iMessage не се активира

Што да правите кога ќе го изгубите или кога ќе го украдат Вашиот iPhone

Како да го користите Find my iPhone

Што можете да направите со Touch Bar на MacBook Pro?

7+1 одлични функции на Touch Bar на MacBook Pro

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.