imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Промена на батерија по намалена цена!

Направи резервација и промени ја батеријата за 1.990 МКД.

Совети

Како да се промени стандардниот веб прелистувач на Mac

macOS Mojave: Фотографијата од iPhone донесете ја на вашиот Mac

macOS Mojave: Како да го исклучите приказот на сликата на екранот

watchOS 5: Преуредување на Control Center

Како да испратите фотографии во iMessage

Автоматско бришење на гласовните записи во iOS 12

Како да ги ресетирате вашите AirPods

Ако просторот на Mac ви е преполн, притиснете го ова копче

Како да ја избришете безбедносната копија од Вашиот iPhone преку iTunes

iPhone-iTunes

Скенирајте QR кодови преку Контролниот центар

iOS 12: Родителската контрола во онлајн просторот победува се

Како автоматски да поставите надградби за iOS 12

macOS Mojave: Организирајте ja вашата неуредна работна површина со еден клик

watchOS 5: Активирајте ја Siri со едно движење

iOS 12: Користење на кратенки

Како да позиционирате прозорец на Mac

Drag & Drop во macOS

iOS 12: Менување на квалитетот на звукот во Voice Memos

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј. - Кликнете овде!