imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Промена на батерија по намалена цена!

Направи резервација и промени ја батеријата за 1.990 МКД.

Совети

Apple ве учи како да сликате селфи

Користење посебни лозинки за апликации

Користење посебни лозинки за апликации

5+1 корисни кратенки на тастатура за iPad што можеби ги знаете

Како да го одржите вашиот iPhone и камерата чисти

Како да се одјавите од претплатите на iPhone

Дали екранот на вашиот MacBook се затемнува откако ќе се логирате?

Како да се исчисти валкан Lightning порт

Како да се запрат пораките да бидат испратени во iMessage

Како да ги заштитите вашите апликации од случајно бришење

Станете експерт во диктирање на вашиот iPhone!

Како да го избришете вашиот Apple ID

Како да пристапите до опцијата Night Shift на Mac

Како да ги замените системските икони во macOS

Како да го сликате екранот со 4-та генерација Apple TV

Два совети да го намалите времето на полнење на iPhone за половина

Корисни апликации за на факултет

Како да се грижите за вашата батерија

Како повторно да ги споите одвоените iMessage разговори

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј. - Кликнете овде!