imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тајните на Photos Апликацијата


Благодарение на многу корисна функција на апликацијата Photos на iPhone, можете да користите апликации од развивачи на трети страни во апликацијата за прегледување фотографии. Ајде да видиме како тоа функционира!

Од iOS 8 различни апликации за уредување фотографии од трети страни имаат шанса да бидат интегрирани во апликацијата Photos на iPhone телефони, но тоа не е добро позната функција. Тоа значи дека при преземање на компатибилна апликација не е неопходно нивно отворање посебно, може да се стигне на површината за уредување на апликацијата “Photos”. Оваа опција е навистина погодна за оние кои користат неколку различни апликации, но не сите од нив ја поддржуваат апликацијата Photos.

За среќа, Photoshop Express прави она што го користам редовно. Ако сакам да ја уредувам мојата слика со неа, сè што треба да направам е да ја отворам апликацијата Photos и на саканата фотографија притискам Edit. Интегрираниот интерфејс на Apple ќе се појави, но со допирање Other options (…) можам да стигнам до други апликации од трети лица кои ја поддржуваат оваа функција. Ако не можете да пронајдете апликација во листата, допрете More и проверете дали е овозможена или не.

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.