imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

_PRISM – Направете го светот целосен


Денешната апликација е puzzle игра која би можела да ве спаси од целосно исцрпување. Да погледнеме што _PRISM може да направи.

Понекогаш се чувствувате исцрпено и ви треба половина час во кој нема да правите ништо за повторно да го стартувате вашиот систем и повторно да работите на 100 проценти. _PRISM е нешто што би можело да ви помогне да се опуштите, и се што треба да направите е да платите 2,99 долари за него.

Ова е puzzle игра која содржи 13 нивоа. Можете да собирате бодови со поместување и организирање на различните геометриски облици за да можете да поминувате од ниво на ниво. Со помош на жироскопот на вашиот телефон можете да се вртите во просторот и можете да го претворите секој предмет онака како што сакате. Секое ниво е совршено со многу висок стандард.

Иако апликацијата не бара исклучително моќен хардвер, за подобро искуство на играње, се препорачува да ја инсталирате барем на iPhone 7 или iPad 2018. Испробајте ја и поделете гоп вашето иксуство со нас.

Преземете ја _PRISM од App Store (iPhone, iPad – 2,99 долари)

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.