imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

ivica.m

објава

На каде е насочен дизајнот на iPhone?

Како е направен – iPhone – Шести дел

Во иднината со вештачка интелигенција – Мислење

Како е направен – iPhone – Петти дел

Интересни работи кои може да ги правите со Touch Bar-от на MacBook Pro

Грешки од кои Apple научи многу – Втор дел

Како е направен – iPhone – Четврти дел

Совети и Трикови за користење на Touch Bar

Како е направен – iPhone – Трет дел

Грешки од кои Apple научи многу – Прв дел

Кратка историја на iOS – Четврто поглавје – Сегашностa и Иднина на iOS

Како е направен – iPhone – Втор дел

Како е направен – iPhone – Прв дел

Кратка историја на iOS – Трето поглавје – Ерата на Jony Ive

Кратка историја на iOS – Второ поглавје

Google создава Android iPhone

Кратка историја на iOS – Прво поглавје

Кој се докажа дека е најдобар Apple пророк на WWDC?

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.