imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Промена на батерија по намалена цена!

Направи резервација и промени ја батеријата за 1.990 МКД.

ivica.m

објава

Далечински пристап до DVD дискот од Вашиот Mac

Сегашната состојба и предизвиците на 3D принтањето

Подредете ги системските апликации на Dock-от на Mac

Постојано го користите Вашиот телефон? Направете екранот да биде црно-бел!

Поставете ја брзината на Home копчето на Вашиот iPhone

Создавање објекти во 21-ви век – минатото на 3D принтањето

Исклучете ја апликацијата Music на вашиот Apple Watch

Дојдовме еден чекор поблиску до квантните компјутери

Предностите на OneDrive на iPhone

Facebook никогаш нема да се промени

Направете сопствен рингтон за iPhone

Зошто модуларните телефони не доживееја успех?

Четири начини за проверка на статусот на батеријата

Project IINA – мултимедијалниот плеер кој отсекогаш сте го посакувале!

Како да инсталирате нов фонт во macOS

iOS 12 – “Snow Leopard” на мобилниот оперативен систем

Можете ли да ги реинсталирате претходно купените апликации на старите iPhone телефони?

Зошто Apple не е присутен на социјалните медиуми?

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј. - Кликнете овде!