imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Промена на батерија по намалена цена!

Направи резервација и промени ја батеријата за 1.990 МКД.

ivica.m

објава

Како AirPods се поврзуваат со Apple TV?

Големиот водич за тастатурата на Mac за корисниците на Windows

Променете ја темата на бои на Вашиот Mac

Вака функционираат алгоритмите за препорака на Netflix

Една обична статија за Cloud, серверите и другите магични IT суштества

Исклучете го индикаторот за активност на Instagram

Што да направите ако вода се истурила на Вашиот iPhone или MacBook?

Користете го Apple Watch како далечински управувач

Колку технологијата всушност нe надгради?

Направете QR код за Вашите WiFi лозинки

MacKeeper, “антивирусот” на Ѓаволот

Направете Apple Watch да биде светилка

AirDrop не работи на вашиот iPhone? Дали ги пробавте овие трикови?

Значењето на универзалниот App Store

Еволуцијата на вештачката интелигенција

Конвертирајте iWork формати во датотеки компатибилни со Office

Дали Google Chrome е новиот Internet Explorer?

Колку сметки на iCloud можат да се активираат на уред?

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј. - Кликнете овде!