imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nikola

објава

Вашиот iPhone би можел да им испрати точни GPS податоци на итните служби во случај на опасност

Ќе можеме да ја менуваме големината на Home копчето на iPhone 8

На вработените не им се допаѓаат канцелариите во Apple Park

Веројатно воопшто нема да има Touch ID во iPhone 8

Apple се најде во незгодна положба на својот најважен пазар

Видео од макета на iPhone 7s Plus!

Веќе го сакаме препознавањето на лицето на iPhone 8

iPhone 7s? Заборавете на него…

Акциите на Apple соборуваат рекорди

Куо: Залихите на iPhone 8 на почеток ќе бидат малку кратки

Нашите фотографии ќе бидат многу посигурни благодареjќи на iOS 11

Силиконската долина повторно е гласна околу темата за половите

Бакарно златната може да биде новата џет црна!

Еве ги новите функции на петтата бета верзија на iOS 11

Траењето на батеријата на iPhone 8 може значително да биде подобрено

iPhone 8 ќе може да ги препознае нашите лица од секој агол

Нов Apple Watch: LTE и надграден дизајн

Погледнете го ова, iPhone 7s Plus се појави на фотографии

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј. - Кликнете овде!