imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nikola

објава

Објавена петтата јавна бета верзија на iOS 11.1

Видео спотот за Despacito креиран со софтвер на Apple

Siri против Cortana или колку е силна положбата на AI асистентката на Apple?

Се уште живее наследството на Doom и Wolfenstein

Објавената четвртата јавна бета верзија на iOS 11.1

Покажете ми го вашиот телефон и ќе ви кажам кој сте

Tim Cook зборуваше за судбината на Mac mini

Американските власти не можат да разберат дека во iPhone нема FM радио

Еве како работи функцијата „Hey Siri“

Песна за болката што ја предизвикува тастатурата на MacBook

Facebook апликацијата проширена со Explore Feed

Помислете два пати пред да ги натерате луѓето да вежбаат

Apple мора да плати речиси половина милијарда долари поради повреда на патент

Еве како Face ID успева да биде целосно непристрасен

Денешен WOW: Eddy Cue не се согласува со луѓето кои мислат дека Apple е бавен со иновациите

Се појавија првите iMac Pro модели и навистина се брутални

Tim Cook не само што зборува за неа, тој навистина ја сака најдобрата нова функција на iOS 11

Објавена третата јавна бета верзија на iOS 11.1

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј. - Кликнете овде!