imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Промена на батерија по намалена цена!

Направи резервација и промени ја батеријата за 1.990 МКД.

Nikola

објава

YouTube доби огромна надградба

Apple ќе добие Emmy награда за Siri

Колку од вашите сегашни апликации нема да работат на iOS 11?

Nokia BPM+, нова генерација на апарати за мерење пристисок

Можеби iPhone 8 сепак ќе биде претставен во Apple Park

Windows Phone уредите не беа добри за полицијата во Њујорк

Осмата бета верзија на iOS 11 достапна за преземање

Првиот мејл од вселената беше испратен преку Mac пред 26 години

Опциите на Apple Watch можеби ќе бидат проширени со бројни спортски активности

Apple отстранува десетина нелегални апликации

Но како ќе изгледа безжичното полнење кај iPhone 8?

Фасцинантни фотографии од концепт на iPhone 8

LTE Apple Watch ќе има eSIM, но не и можност за повици

Екран што сам се поправа кога е скршен!

Вашиот iPhone ќе може да ве води било каде со iOS 11

Поверојатно е дека ќе платиме за поскапи апликации

Не е проблем што толку многу работи се откриени за iPhone 8

Facebook апликацијата ќе биде темелно обновена

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.