imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ava Airborne – Полетајте, ако се осмелите


Не сум сретнал таква заразна игра уште од Egg Inc., а тоа беше пред неколку години. Па затоа беше време да се погледне наоколу во App Store и да се провери што е во трендот на бескрајни тркачки игри. Ava Airborne е неверојатна и полна со акција, авантура и предизвици.

Играм Ava неколку дена и тоа е најдобра бесконечна тркачка игра во App Store. Само ако сакате многу заразни игри и немате ништо против ако ако морате да платите малку пари за неа. Јас ги сакам и двете, и ова е игра.

На прв поглед, играта е толку преполната што се изгубив за момент пред да откријам што треба да избегнам и што не. Овие елементи се толку живописни и толку многу работи се случуваат во исто време што не можете да ја разгледате играта. Во секој круг мора да собирате бомби за да ви помогнат да го надградите Вашиот карактер, што значи дека можете да го поместите секое поглавје поинаку.

Или да прелетате, бидејќи ова е главната цел. Ако паднете, можете да пробате повторно. Можете да скокате и да се смените од штурец во лилјак за да добиете поени за искуство. Овие мали слатки детали се навистина зависни во играта.

Дури и ако успеете да го откриете целиот свет на играта, тоа нема да стане здодевно поради постојаниот напредок. Ava ве води во светот на карикатурите, па затоа пофалби до дизајнерите. Ако барате добра игра за недела вечер, тука е Ava Airborne.

Преземете ја Ava Airborne бесплатно од тука.

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.