imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Добро замислен концепт на Dark Mode


Станува се поверојатно дека iOS 13 ќе пристигне со Dark Mode. Но, не знаеме како тоа ќе изгледа. За среќа, дизајнерите ја пуштиле својата креативност да дивее!

Неодамна Mark Gurman објави многу возбудливи вести и јасно даде до знаење дека Dark Mode ќе биде вклучен во iOS 13. Тоа навистина би бил шлаг на тортата. Сега и знаеме кога ќе се одржи годинашниот WWDC, па знаеме кога прв пат ќе ја видиме темната тема во живо. Како тоа точно ќе изгледа? Тоа се уште не го знаеме.

Се надеваме дека ќе изгледа како нов концепт на AppleDesigner. Иако веќе видовме доста идеи на оваа тема, мораме да признаеме дека оваа е најдобра. Исто така, вклучени се околу 40 различни функции кои веќе со години се најавуваат, како секогаш вклучениот екран и заклучувањето на апликациите.

Дали ви се допаѓа?

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.