imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Dropzone 3 – Големиот господар на Drag & Drop


Овој пат ќе ве запознаеме со навистина едноставна апликација која го олеснува копирањето фајлови на Mac.

Нема ништо поедноставно од поместување на фајлови со Drag & Drop, зарем не? Сепак, ако Finder прозорците се отворени на целосно друга работна површина, не е така едноставно. Но, Dropzone може да ви помогне. Како вграден модул на лентата на менито, може да му пристапи на било кој пат со само еден клик. И можете да ги додадете сите ваши апликации и фолдери во него.

По додавањето, се што треба да направите е да ги преместите избраните фајлови на иконата на апликацијата и да ги пуштите над целниот фолдер. Тоа е што апликацијата може да направи, со приказ на сите фајлови во клипбордот. Едноставна, практично и еднократно купување. Дали ви е потребно повеќе? Испробајте ја!

 

 

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.