imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Fjuul – Корисна алатка за следење на активноста за вашиот iPhone и Apple Watch


Има многу работа во текот на денот и многу работи треба да бидат завршени. Додека пробуваме да одржиме чекор со роковите на секојдневна база, се чини дека не оставаме доволно место за станување и напуштање на нашите столици и движење на нашите тела.

Од одредена перспектива, токму главната намера на Apple ни помага да ги промениме лошите навики и ни дава пошироки можности за движење, и всушност ни помага да живееме поздрав живот. Apple Watch е секогаш покрај вас и ве известува кога е време за движење. За среќа, постојат неколку достапни апликации за мерење на дневните активности. Сега, една која се истакнува со својата популарност е наречена: Fjuul.

Fjuul е идентичен за користење и полн е со можности во исто време. Може да се инсталира и на iPhone и на Apple Watch. Да погледнеме кои се главните функции:

  • Автоматско следење на дневното движење.
  • Ви помага да ја остварите вашата фитнес цел.
  • Ја дели нашата активност во вежби и настани.
  • Го мери нашето движење врз основа на интензитетот.
  • Го проценува очекуваното време потребно за да завршите со трчањето.

Како што можете да видите, тоа е прилично сестрана апликација. Иако листата на функции е прилично долга, не морате да бидете спортист или професионалец за да бидете задоволен корисник, бидејќи можете прилично неограничено да ја персонализирате апликацијата во склад со вашите потреби и желби. Убавиот и чист кориснички интерфејс пружа текстуално и графичко резиме на вашите цели и постигнувања.

Иако Fjuul е бесплатна, нуди и премиум верзија во која можете да отклучите уште повеќе можности. Месечната претплата изнесува 4,99 долари, додека годишната само 39,99 долари. Во секој случај, можете да ги испробате врвните функции еден месец бесплатно, за да се уверите дека Fjuul ви е потребен.

Користите ли слични апликации? Какви се вашите впечатоци? Поделете ги со нас!

Преземете ја Fjuul од App Store (iPhone, iPad, Apple Watch – бесплатна, содржи IAP)

 

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.