imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Hands-on со новите iPhone уреди | ВИДЕО


Оние среќни технолошки новинари во странство, кои можеа да го следат вчерашниот настан на лице место, имаа прилика во раце да ги добијат новите уреди на неколку минути. Видео!

Бемислено е да се претерува, некои видеа зборуваат сами за себе.

The Verge

WIRED

CNet

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.