imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Оваа објава не е ажурирани повеќе од година дена. Имајте во предвид дека објавата може е веќе застарена.

Mapify – Обврзна апликација за светските патници


Додека размислував за тоа каде да одам преку викендот, ја пронајдов апликацијата Mapify во App Store, која ми помогна да одлучам. Им овозможува на корисниците да ги споделат местата каде што биле и кои се нивните искуства. И исто така е бесплатна.

App Store е полн со неопходни апликации за патување: офлајн мапи, пронаоѓачи на забава, па дури има и мапи за тоалети каде што можете да го оцените квалитетот на услугата. Mapify се обидува да помогне во решавањето на најголемото прашање: каде да одите?

Мислам каде да одите, каде што не сте биле претходно. Бидејќи веќе сте биле во Прага и Виена, сте уживале на хрватските плажи, но сепак многу места сте пропуштиле. Тука до израз доаѓа Mapify. Апликација за светски патници кои сакаат да стигнат до местата кои досега ги откриле само неколкумина.

Откако ќе ги внесете вашата националност и моментна локација, можете да ги изберете вашите главни интереси како што се: разгледување, природа, ноќен живот, плажи и сл. Треба да изберете 4 за да почнете со откривање. Апликацијата привлекува активни корисници кои можат да ве инспирираат.

Без никакво претерување, апликацијата вреди да се провери. Кога ќе ја имате локацијата, ќе подзинете од возбуда гледајќи ги фотографиите, прегледите и коментарите, и потоа што е следниот чекор? Дојдете таму! Пред да ја планирате рутата за автостопирање и да барате место за престој, кликнете на копчето “Отворете го водичот на Mapify за ова место”.

Апликацијата се ќе подготви за вас. Можете да ги резервирате вашите билети преку интернет и да го резервирате вашиот Airbnb престој, а исто така ви нуди и соодветни фустани и додатоци за оваа пригода. Значи, се работи за доста комплексна услуга. Пред да патувате, можете да ги прашате корисниците за се.

Преземете ја Mapify од App Store (Универзална – Бесплатна) 

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.