imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Многу имитатори на Елвис во реклама за групниот FaceTime повик


Компанијата создаде ултимативна реклама за да ја направи попопуларна неодамна претставената нова функција на FaceTime. Конечно, реклама на Apple која е смешна.

Сонцето заоѓа и осамениот имитатор на Елвис седи сам, а единствено друштво му е неговиот  неразделен пријател – неговата гитара, по што почнува да пее тажна песна. Што друго освен еден од хитовите на Кралот, There’s Always Me. Но, нема да мора долго да чека. Низ светот постојат многу осамени имитатори на Елвис, кои можат да се поврзат едни со други преку групниот FaceTime повик, во кој можат да учествуваат до 32 члена.

Тоа е кратката приказна на новата реклама на Apple, која синоќа пристигна на нивниот YouTube канал. Кој некогаш би помислил дека FaceTime повиците ќе го добијат едно од најдобрите видеа?

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.