imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Најголемите објави од Keynote презентацијата во едно видео


Навистина верувам дека годинашната WWDC Keynote презентација е најдобрата досега, дури и во споредба со WWDC од минатите години и хардверските најави во септември.

Морам да признаам дека во понеделникот очекував два часа досада и се жалев на недостатокот на Dark Mode во iOS, но на мое големо изненадување добив два и пол часа долга презентација, која ме воодушеви и која не може да се опише со зборови.

Во случај да немате слободни 150 минути, сега можете да ги гледате сите клучни објави во видео долго 10 минути.

Забавувајте се!

 

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.