imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Необично забавна реклама на Apple за појадок


Главна тема на новата реклама на Apple се лозинките кои е невозможно да се запаметат и поедноставената најава со помош на Face ID. Погледнете го сето тоа во облик на добро осмислено и разиграно видео во траење од 90 секунди.

Најмалку што екипата на Apple задолжена за финансии и човечки ресурси може да направи е да смисли совршено квалитетни реклами. Тоа обично им поаѓа од рака, иако во некои случаи поголем акцент е ставен на функциите и деталите.

На Apple несомнено најдобро му одговара хумористичен и поедноставен стил. За среќа, сега на својот YouTube канал поставија токму едно такво видео. Во него долгите лозинки кои кои е невозможно да се запаметат се споредуваат со Face ID и неговото “само треба да погледнете во него решение”. Погледнете ја за идеален почеток на новиот работен ден!

 

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.