imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Прекрасни зимски позадини за iPhone, iPad и Mac


Последниот работен ден пред католичкиот Божиќ конечно заврши, се приближува православниот Божиќ, баш како и Новата година. Со цел да влезете во празнично расположение, неопходни се празнични wallpaper позадини. Да погледнеме пет позадини за iPhone, iPad и Mac, кои ќе го донесат зимското чувство на вашите дигитални уреди.

Download: iPhone, iPad, Mac

Download: iPhone, iPad, Mac

Download: iPhone, iPad, Mac

Download: iPhone, iPad, Mac

Download: iPhone, iPad, Mac

Извор:  iDownloadBlog

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.