imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Преземете ги прекрасните и ексклузивни позадини за новиот iPad!


Како што тоа обично се случува, секој нов уред е надополнет и со нови позадински фотографии. Преземете ги сите осум!

Како што вели онаа мудра поговорка:

Ексклузивната содржина е ексклузивна се додека не се постави на интернет.

Во случајот на позадините на новиот iPad Pro, тоа се случи неверојатно брзо, за помалку од една недела од лансирањето на уредот, со тоа што продажбата се уште не е почната. Сепак, wallpaper-ите се достапни, а според моето скромно мислење, се работи за најубави фотографии во последно време.

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.