imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Прославете го Денот на жената и добијте своја значка


Apple и оваа година го слави Денот на жената, давајќи значка за активност. Можете да ја добиете прилично лесно.

Сите господа ги потестуваме дека денеска е најпрофитабилниот ден за цвеќарите – се слави меѓунардониот Ден на жената. Минатата година го резимиравме минатото на тој ден, а ако сте го пропуштиле тој текст, фрлете око. бидејќи се работи за интересно четиво.

Apple создаде вообичаена значка за сопствениците на Apple Watch, како што тоа го направија по повод Денот на планетата Земја и месецот на здравјето на срцето. Минатата година, осетно ги зголемија стандардите, а задачата беше да се дуплира својата цел за активноста на движење. Тоа не е така лесно да се постигне во ваков мрзелив петок. За среќа, оваа година сме поштедени од преголема мака.

Ако ја сакате оваа единствена значка, доволно е само малку да се раздвижите – но навистина само малку.

  • Почнете вежба на одење, трчање или движење во количка на својот Apple Watch.
  • Поминете најмалку 1.6 км (една милја).
  • И тоа е тоа – веднаш ќе бидете наградени!

Оваа значка можете да ја добиете само денеска, па немојте да ја пропуштите оваа шанса. Скокнете до цвеќарница – тоа е доволно да ја исполните задачата. Ако цвеќарницата ви е пред домот, прошетајте до продавница и купете чоколадо – со тоа не можете да погрешите.

Среќен Ден на жената на сите дами кои не следат!

 

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.