imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Оваа објава не е ажурирани повеќе од година дена. Имајте во предвид дека објавата може е веќе застарена.

Проследи го специјалниот Apple настан заедно со Web Factory


И оваа година на 12 септември во 19:00 CET ќе се одржи Keynote презентацијата на Apple во Steve Jobs театарот. Тимот на Web Factory не повикуваат заедно да ги проследиме сите новитети кои Apple има да ни ги понуди, а ќе има МНОГУ.

Традиционално и оваа година Web Factory организира заедничка дружба за нас, фановите на Apple. Бидејќи присуството е од отворен карактер секој заинтересиран може да присуствува. Поради огромната заинтересираност, Web Factory избра локацијата да биде Chillin’ Bar со што ќе има многу простор пред се за дружба, а потоа и за споделувања на мислења за новите Apple производи.

На овогодинешната Keynote презентација очекуваме многу новитети. Доколку сте нестрпливи и не сакате да бидете изненадени од она што ќе биде претставено, повеќе можете да дознаете тука.

Сепак доколку сакате изненадувања и дружба за да го споделите Вашето мислење, Web Factory со отворен повик до сите љубители на новите Apple револуционарни технологии не повикува заедно да се дружиме на 12 септември со почеток од 18 часот, и со пиво и пица да ги проследиме новостите од Apple.

Сè што треба да направите за да се приклучите на настанот кој Web Factory го има подготвено за сите нас е да се регистрирате на следниот линк. Побрзајте бидејќи остануваат помалку од десет слободни места!

Во прилог и неколку слики од претходните дружби.

 

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.