imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Оваа објава не е ажурирани повеќе од година дена. Имајте во предвид дека објавата може е веќе застарена.

Секогаш е корисно да се има iPad


Да го почнеме и ова прекрасно утро со нови реклами на Apple. Овој пат, компанијата сподели 4 кратки видеа, во кои покажува колку iPad може да биде корисен во различни случаи и дека некогаш е полесно да се користи отколку лаптоп.

Apple објави вкупно 4 нови, 15 минути долги реклами на својот YouTube канал, наречени како: Travel Simply, Organized Notes, Paperless Paperwork и All Your Stuff. Сите четири видеа го презентираат iPad во водечка улога, од кои две го презентираат iPad Pro, додека останатите две го прикажуваат моделот од 6. генерација, што беше издаден оваа пролет.

Пораката е вообичаена: iPad како уред е толку паметен, тенок и флексибилен што е едноставно подобар и полесен за користење во некои случаи од лаптоп. Apple ги презентираше патувањето, училницата, работните белешки и планирањето на слободното време како пример. Очигледно, наклонети се кон претерување, бидејќи плачењето на бебето во авион нема одеднаш да престане, дури и ако користите iPad.

Во секој случај, можеме да потврдиме дека iPad е навистина корисна работа. Кога беше претставена шестата генерација, некои од нашите колеги кои никогаш не користеле iPad, се вложија во тој уред. Врз основа на нашето искуство, навистина може да го замени лаптопот во некои ситуации – но не во сите, но и натаму е прилично корисен.

 

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.