imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Случај со љубоморниот сопруг и функцијата Depth Control


Apple во новиот видео запис ни ги прикажува можностите на Depth Control. Доколку ви се допадна претходниот видео запис, сигурни сме дека ќе ви се допадне и овoj.

Претходниот видео запис со пасивно-агресивните мајки е дефинитивно најинтересниот видео запис на Apple. Сега со голема радост ви го прикажуваме и второобјавениот видео запис. Ова видео трае 38 секунди во кое не се зборува за замаглување на туѓо дете, туку за колегата на сопругата, Алехандро.

Ситуацијата е следна : мажот и жената се враќаат дома после фантастичната заеедничка вечера и заљубени си лежат во креветот. Мажот го вади телефонот како би и ја покажал фотографијата што и ја направил на жена му, а таа во позадина го догледува нејзиниот колега и започнува мило да се смее, зборувајќи за него.

Меѓутоа, мажот неможе да го поднесе тоа и со помош на Depth Control го замаглува Алехандро, користејќи изговор дека така фотографиајта е многу поубава.

Наша кратка професионална оцена : 10/9

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.