imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Torus. – Внимавајте на вашите допири!


Torus. е една од најдобрите аркадни игри кои се засноваат на ритам. Тоа е прилично добра причина зошто би потрошиле неколку часови играјќи ја.

Сакаме игри кои не се базираат само на визуелност, туку обрнуваат многу внимание и на позадинската музика. Музиката може да ја одреди атмосферата во играта, исто така да ја забрза играта и да го ескалира возбудувањето. Torus. е обична игра од кога програмерите можат да направат многу возбудлива и прекрасна игра.

Морате да поминете низ точките. А ако вашите прсти не се доволно брзи, би можела да ве проголта темнината. Би можел да ја резимирам играта на овој начин, но тоа не го покрива целото искуство. Музиката и дава на играта убав ритам и во тоа повишено чувство што ви го дава, лесно можете да погрешите и потоа морате да почнете отпочеток.

Не е толку заразна, но може да ве забавува неколку часови. Брзите допири станаа многу популарни со играта Piano Tiles, во која морате да притиснете различни типки на клавирот за одреден ритам.

Ова е целосна копија на тој концепт или е барем многу блиску. Не знам зошто, но продолжувам да ја играм оваа игра, одново и одново…

Преземете ја Torus. од App Store (Универзална – бесплатно)

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.