imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Wallpaper позадините за iOS 13 се достапни за преземање


Нема wallpaper позадини за новите iOS верзии што не беа поставени на интернет веднаш по лансирањето на оперативниот систем. Истото беше и со 13-та верзија на iOS.

Конечно, пристигна многу очекуваната поддршка за Dark Mode, заедно со четирите слични сликовити позадини. Сите од нив се достапни за темните, како и за лесните теми.

Црно-белите, зелени и бели, сини и бели и портокалови и бели позадини се достапни со бели и со црни позадини, кои се совпаѓаат со темите.

Ви ги претставуваме новите позадини:

За да ги преземете на вашиот телефон, цврсто притиснете на сликата и изберете Save Image (Зачувај слика) во скокачкиот прозорец во долниот дел на екранот. На работната површина користете го вообичаениот десен клик + Save as image опцијата. Ако сакате да ги имате сите, тука е колекцијата организирана во фолдер.

Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.