imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Оваа објава не е ажурирани повеќе од година дена. Имајте во предвид дека објавата може е веќе застарена.

Започна акцијата по повод на новата академска година!


Секој септември значи и повторно враќање на книгите и учењето, а за тој почеток биде што полесен, но и поттикнувачки, следните два месеци избраните Apple производи ќе бидат достапни по акциски цени.

Нема да должиме со премногу дотали – сè што треба е да ја посетите нашата iSTYLE продавница или пак нашата интернет продавница и да ја погледнете понудата на Mac производи по намалени цени. Единствено што не треба да заборавете е да ја земете со себе потврдата од редовен студент или професор.

Она што е специфично за овогодишната Back to School кампања е тоа што истата е подготвена во соработка со Mastercard®. Фантастичниот MacBook Pro лаптоп е со досега невидено намалување од 22% попуст. Со купување на овој лаптоп Вие ќе заштедите дури 19.910 МКД! Повеќе за понудата и условите можете да прочитате тука.

Промоцијата опфаќа:

Тука можете да ги погледнете сите детали околу промоцијата.

Непотребно е да се каже дека ова е идеална прилика за да се одлучите да купите производ од Apple. Избраните уреди во понудата се и те како корисни, како за студенти така и за професори. Mac лаптопите доаѓаат со моќни процесори и имаат многу издржливи батерии, со цел без проблеми да ги испратат целодневните Ваши предавања. За големиот број на апликации кои помагаат во учењето и се достапни во App Store, не треба пак премногу да се зборува.

Како до твојот нов Mac?

Доколку сакате да купете некој од производите во интернет продавницата на iSTYLE, потребно е да го изберете посакувааниот производ и да ги следете чекорите за завршување на нарачката. Производот може да Ви биде бесплатно доставен преку курирска служба или пак да го превземете од продавница. Плаќањето можете да го извршите во готовина при испорака, со картичка или со уплата на жиро сметка (банкарски трансфер). Откако ќе ја завршете онлајн нарачката, на webshop@istyle.mk, неопходно е да го испратите индексот од редовен студент со заверена тековна година на студирање или потврда за работа во образовна институција. На тој начин нарачката ќе ја комплетираме, а производот ќе го спремиме за испраќање или превземање од продавница.

Исто така можете да ја посетите и нашата iSTYLE продавница. Не заборавајте со себе да ја носите потребната документација. Да потсетиме, потребен Ви е индекс од редовен студент со заверена тековна година на студирање или потврда за работа во образовна институција.

Во секој случај немојте многу да чекате. Акцијата важи само до 1 ноември 2018 година или до истекот на залихите.
Apple Inc. (AAPL)

Дали го прочита ова?

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.

Воодушевен што сум повторно во Франција за да се сретнам со талентираниот тим во Марсеј.